Lite hjälp här tack

Dåligt med uppdateringen..? Ja jag vet, men ärligt talat har jag inget intressant att skriva om! Jag saknar inspiration. Så nu ber jag dig, ja just Dig att hjälpa mig.
Är det nåt du undrar över, vad som helst?! Vad har jag inte berättat om mitt liv i Nottingham? Skriv en fråga eller bara ett önskemål på något jag ska berätta om. Annars blir det tyvärr inga nya inlägg..

Tack på förhand :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du kan göra en summering över din tid i England. Vilka erfarenheter du tycker att du har fått. Vad du har lärt dig. Hur mycket du har saknat din mamma! Vad du har längtat mest efter när du varit borta (om man räknar bort din mamma). Vad du vill göra när du kommer hem. Vad du saknat i matväg. Vad du saknat med Sverige.

2010-05-18 @ 11:57:06
Postat av: Anonym

Jag skulle villja veta va du har tänkt dig att göra de sissta dagarna där borta i nottingham Något roligt med barnen eller något du själv har velat göra men inte hunnit med Jag vet att u ska besöka farfar och säga hejdå vi ses och blua honom på kycklingpaj Det vill jag vet hur det gick för dig om pajen blev lycka(det tror jag att den blev förståss men en kommentar)Du kan även berätta vad du har tänkt dig när du kommer hem till Sverige igen vad du ska göra och om du har några planer på något Har du inte sett om din hatt är ute och går någon stans Men då flyger du väl på killen som har den på sig eller.Jag håller på och städar inte sååååå kul precis men kol efteråt när det är klart.Du får bfaktiskt inte sluta skriva ännu för et är et roligaste jag har att gå in och titta om et finns något nytt,Kramar till ig mormor

Du jag länktar tillbaks till dig et var en så trevlig vecka Maud och jag hade med dig som guie.Det var ju lite svårt när folk pratade med mig förståss å blev jag lite svettig men det var ju bara att ropa MICHELLE

2010-05-18 @ 14:58:49
Postat av: Mirjam

HEJ MICHELLE!

jag skulle vilja veta vad man kallar de små fjunen på maskrosor.

jag skulle vilja veta vilka namn du skulle kunna skänka till dina barn (Netto tycker Göran klingar fint...)

Jag skulle vilja veta vilken fot du börjar med när du ska ta på dig skorna

jag skulle vilja veta i vilka banor dina tankar rör sig angående hösten

DU ÄR MIN BÄSTA VÄN! :)

puss%kram skumbanan,

kyss&smek vuxenlek grrrr hihihi

2010-05-19 @ 09:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0