Svenskt, svenskt i Nottingham

Idag har jag varit fullt sysselsatt hela dagen! Jag började med att ta en te på Starbucks tillsammans med en annan svensk au pair-tjej, Viktoria. Hon kontaktade mig igår via facebook (vi är båda med i en grupp som heter "Au pair in Nottingham 2009/2010"). Det var väldigt trevligt! Sedan ringde Elin och berättade att hon och hennes svenska au pair-kompis Stina hade anlänt till Nottingham. Vi möttes alla fyra på H&M och gick sen gemensamt för att shoppa. Viktoria var tyvärr tvungen att åka hem för att sitta barnvakt efter en stund. Men det var kul så läge det varade :)

Vi hade det väldigt kul hela dagen. Mycket skratt blev det! Bl.a. på KFC (Kentucky Fried Chicken) nere vid toaletterna. När vi tagit oss ner för trapporna möttes vi av en vedervärdig stank! Det fanns bara två toaletter och båda var upptagna. Efter en stund öppnades ena dörren men stängdes på en gång igen! Vadå: "Oj hoppsan jag var nog inte klar än!"...eller vad hände liksom? Elin stod och tokfnissade! Den andra dörren öppnades kort därpå och ut kom en jätte liten tjej på kanske 5år. Hon bara stod där med halvöppen dörr och tittade jätte länge. Tillslut frågade jag om hon visste vart hennes mamma var. Hon tittade storögt på mig och nickade. Hon nickade även när jag frågade vart mamman var. "Have you lost her?", undrade jag och fick ännu en nickning till svar och hennes ögon tårades! Precis när jag tog henne med mig för att leta efter hennes mamma så kom hon. Mamman alltså. Lyckligt slut, det var ju skönt. Elin stod fortfarande och tokfnissade! Det är svårt att förmedla den roliga känslan, men vi hade väldigt kul i alla fall.

Tack så mycket för det trevliga sällskapet!
Nästa helg åker jag till Crowland och hälsar på Elin! :D

Jag har fått sån lust att teckna på senaste tiden. Här är en bild:
 

Kommentarer
Postat av: Veronica

Shit bilden! :O nice work!

Men va kul att det blev en lyckad dag :D så glad att du hittat sällskap - även om det är några månader senare än väntat menmen...

2010-02-07 @ 17:55:58
URL: http://verodell.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej snuttan!

Vad roligt att det börjat röra sig lite på kompisfronten. JÄTTEFIN teckning!!!

Puss och kram// mamma

2010-02-08 @ 08:36:55
Postat av: Mirjam

HEEEEEJ SNUTTAN PLUTTAN, min lilla ängel!!! höhö

jaa eftersom de två förgående redan har gett dig komplimanger för teckningen så skall jag ej göra det (någon måtta får det vara, fast den är jättefin michis.. ;).. haha)

iaf, SKOJ! jag känner att vi måste skypa snart för nu börjar det hända saker som jag inte riktigt känner att jag hänger med i... ! je me sens un peu perdue!!!! aide-moi..!!

vet du vad jag råkade säga för några dagarn sen i klassrummet? jag skulle säga "jag är upplyst" i meningen att "aha, jag förstår.." MEEEEEEEN det blandade sig lite i knoppen så istället för den korrekta frasen "je suis illuminée" så sa jag "je suis allumée" vilket pinsamt nog betyder "jag är tänd" (i sexuell betydelse..)

ASPINSAMT!!! alla garva, jag fatta ingen ting.. sen gick det upp ett litet ljus för mig... :S

haha kramkram! .)

2010-02-09 @ 13:56:07
URL: http://mirjamtours.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Mirjam-snuttan-pluttan!

Du är lite dålig på att uppdatera din blogg!

Men nu har du "upplyst" dina klasskamrater i alla fall! =D

Kram



(förlåt Michelle att jag använder din blogg till att "prata" med Mirjam. Men hon retades med mig!!) ;-(

2010-02-09 @ 16:00:14
Postat av: michelle

Hahahahaha!! Jag skrattade högt för mig själv när jag läste era två kommentarer Mirjam och mamma! snuttan-pluttan-min lilla ängel! :D:D:D

2010-02-09 @ 16:26:40
URL: http://michelleinottingham.blogg.se/
Postat av: medved

hahah fail att gå ut från toalettebn och säga sådär xD så obvious :P hahaha



fin bild!!

2010-02-11 @ 08:39:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0