Inget speciellt

Den här dagen började som de andra två; jag gick upp, tömde diskmaskinen, frågade vad Harry ville äta till frukost och han svarade "rice crisps with milk (som vanligt), and orange juice, please". Jag plockade fram flingorna och värmde mjölken som jag förberett. Jag har nästan lärt mig var grejerna är och jag såg vilket skåp mellersta dottern tog ut apelsinjuice igår. Så jag tog fram ett glas och fyllde det med härlig orangefärgad juice. Jag satte mig ner vid bordet och höll Harry sällskap medan han åt. Han tog en klunk av apelsinjuicen och såg ut som att han just druckit ren sprit eller nåt! Mamman frågade vad som var fel och då kom jag på; "Oh, do you have to dilute (späda ut) it?" Mamman skrattade när hon förstod att jag tagit koncentrerad saft och hällt upp i glaset. Apelsinjuicen stod visst i kylen! Hahaha! :D Stackars Harry!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag tittade på 27 dresses imorse (kul för er att veta..), gick ut för att slänga soporna i soptunnan utanför dörren och när jag lyfte på locket kryllade det av feta vita larver, sen gick jag...vänta lite...FETA VITA LARVER!!! IIIIIUUUU!! Så jäkla äckligt, jag ryser bara vid tanken på det! :S
Det var nog den enda 'utöver det vanliga' händelsen idag.

Dagen avslutades med take away från en curry-resturang som familjen gillar. Smakade riktigt bra! Kul att de gillar kryddig mat :)

Jag vill dela min avsky med er så jag lägger ut en bild på mina små vänner i soptunnan!
Enjoy!

OBS! Känsliga tittare varnas!



Kommentarer
Postat av: medved

haha xD smidigt ;)

2009-09-12 @ 12:52:45
Postat av: mirjam

FYFAN VAD ÄCKLIGT!!!! :S:S:S::S:S:S det är ju sånna man får i stjärten väl? kräks

2009-09-14 @ 09:52:56
Postat av: michelle

Men haha! Vad säger du Mirjam?! Om du har fått såna larver i rumpan så vet jag inte vad du har gjort!

2009-09-14 @ 20:44:19
URL: http://michelleinottingham.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0